Advent u Gracu

08.12. i 15.12., Austrija

već od 69€

Opis destinacije

GRAC nalazi se u jugoistočnom delu Austrije. Drugi je po veličini grad u Austriji. Poznat je po starom gradskom jezeru, jednim od najočuvanijih u Evropi, kao i po dvorcu Egenberg. Grad predstavlja kulturnu prestonicu Evrope….. Božićni vašar možete iskoristiti za kupovinu božićnih poklona, jer je ovo upravo mesto na kome ćete naći najviše tezgi sa raznoraznom ponudom. Ima dosta ručnih radova, ali i tezgi na kojima možete kupiti domaće proizvode, ali i topao ručak koji će vas za grejati u hladnim zimskim danima.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Bez smeštaja

Prevoz

  • Autobus
  • Cenovnik
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
ADVENT U GRACU
TERMIN PUTOVANJA:
08.12-10.12.2023.
15.12 - 17.12.2023.

CENA ARANŽMANA 69€ PO OSOBI

ARANŽMAN OBUHVATA:
- prevoz autobusom na navedenoj relaciji
- troškove prelaska granice
- usluge turističkog vodiča – pratioca
 organizaciju putovanja
 
ARANŽMAN NE OBUHVATA:
- troškove međunarodnog zdravstvenog osiguranja (nije obavezno)
- individualne troškove
1.dan
Polazak iz Niša sa dogovorenog mesta je predviđen u večernjim  časovima. Nastavak puta ka Beogradu sa usputnim stajanjem za pauze i prijem putnika. Vožnja autoputem sa usputnim zadržavanjima na graničnim prelazima i potrebnim pauzama. 

2. dan
Dolazak u Grac u prepodnevnim satima. Panoramsko razgledanje grada sa stručnim vodičem. Grazer Dom, odnosno katedrala u Grazu jedna je od najvažnijih građevina ovog grada. Izgrađena sredinom 15. veka na mestu nekadašnje crkve, ova impresivna katedrala savršena je kombinacija gotičke arhitekture i baroka. Do čuvenog brda nad gradom, Schlossberga, može se doći uspinjačom, penjući se uz 300 stepenica ili 20-ak minuta hoda pešačkim stazama. Ovdje se nalazi najpoznatija znamenitost u gradu, a to je Uhrturm – toranj sa satom visok 28 metara, sagrađen u 16. veku.  Slobodno vreme za individualne aktivnosti i uživanje u prazničnoj čaroliji. Polazak za Niš u večernjim časovima. Noćna vožnja sa usputnim zadržavanjima radi odmora i obavljanja graničnih formalnosti.

3. dan
Dolazak je predviđen u jutarnjim časovima  zavisno od uslova na putu i zadržavanja na graničnim prelazima. Kraj programa.
- 100% od cene aranžmana prilikom rezervacije
- Putem profakture koja mora biti realizovana u roku od 1 dana od datuma izdavanja

Organizator putovanja je turistička agencija Clock Travel, broj licence OTP 508/2020 kategorija licence A10. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Clock Travel. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama