Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Autobus
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
ČAROBNA SLOVENIJA
LJUBLJANA – KOPAR, PORTOROŽ & PIRAN - BOHINJ & BLED

TERMIN: 28.04/02.05.2023.

CENA ARANŽMANA: 150 Eur
PLAĆANJE: U dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS. 

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
- Prevoz viskopodnim/spratnim/ autobusom visoke turističke klase sa svim pripadajućim troškovima prema planu puta
- Smeštaj u hotelu hotelu Park 4/3* u dvokrevetnim sobama i dvokrevetnim sobama sa pomoćnim ležajem na bazi dva noćenja sa doručkom (kontinentalni doručak- „Švedski sto ).
- usluge turističkog vodiča,
- obilaske prema programu,
- organizacione troškove.

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
- Međunarodno putno zdravstveno osiguranje (preporučuje se za putovanja u zemlje EU; u slučaju neposedovanja istog granične vlasti mogu sprečiti ulazak na teritoriju EU te putnici sami snose odgovornost za neposedovanje istog)
- Troškove fakultativnih izleta: Kopar, Portorož i Piran 30€, Bohinj & Bled 25€; neophodan minimum prijavljenih putnika da bi se izlet realizovao je 30 putnika,
- Fakultativni izlet do Kranja 5 eur
- Boravisnu taksu koja iznosi 3.18 eur po osobi po noći – plaća se prilikom REZERVACIJE
- Ulaznice za spomenike, muzeje i sve programom nepomenute usluge.

Objekat B&B Hotel Ljubljana Park je smešten u istorijskoj zgradi pod zaštitom, koja je delimično renovirana 2017. godine. Centar grada Ljubljane i najznačajnije turističke znamenitosti nalaze se na par minuta hoda.

Udobno opremljene sobe hotela imaju elegantno, ali toplo uređenje, besplatan WiFi i sjajan pogled. Tokom boravka možete besplatno koristiti računar sa internetom. 

https://www.hotelbb.com/en/hotel/ljubljana-park
1. DAN (28/29.04.2023.) KRAGUJEVAC - BEOGRAD - LJUBLJANA
Polazak iz Kragujevcau 21:00 h sa parkinga kod glavne železničke stanice, a polazak iz Beograda je u 23 h. Noćna vožnja preko Hrvatske sa usputnim pauzama radi odmora i obavljanja carinskih formalnosti.

2. DAN (29.04.2023.) LJUBLJANA - KRANJ
U prepodnevnim satima dolazak u ljupku prestonicu Ljubljanu i informativna šetnja gradom: BISKUPSKA PALATA – STIŠKI DVORAC – KATEDRALA SVETOG NIKOLAJA – AUERSPREGOVA PALATA – UNIVERZITET i TROMOSTOVJE na reci Ljubljanici sa mnoštvom restorana i barova. Potom smeštaj u hotel i slobodno vreme. U poslepodnevnim časovima mogućnost fakultativnog izleta i posete prelepom gradiću Kranju. Noćenje.

3. DAN (30.04.2023) LJUBLJANA – KOPAR –PORTOROŽ – PIRAN - LJUBLJANA
DORUČAK. Slobodan dan u Ljubljani ili fakultativni, celodnevni izlet do Jadranske obale: Polazak u 09 h na celodnevni izlet. Dolazak u KOPAR i kratak obilazak centra grada uz razgledanje centralnog gradskog trga koji nosi ime Tito, potom divne Pretorijanske palate, promenade... Slobodno vreme. U nastavku izleta, poseta Portorožu poznatom mondenskom letovalištu a zatim i prelepom i Piranu , starom gradu kog krasi Tartinijev trg, a čiji će Vas ambijent vratiti u neka stara, romantična vremena. Polazak iz Pirana. Povratak u hotel u Ljubljani oko u poslepodnevnim časovima. Noćenje.

4. DAN (01.05.2023.) BOHINJSKO JEZERO - BLED - SRBIJA
Doručak. Odlazak iz hotela u 8.30č. Slobodno vreme u Ljubljani ili fakultativni izlet.Odlazak do BOHINJSKOG JEZERA i malenog mestašca na njegovoj obali koje se naziva Ribčev Laz. Šetnja uz uživanje u neverovatno lepoj prirodi. Odlazak na BLED. Po dolasku sledi šetnja do Bledskog jezera uz panoramski osvrt na Bledsko ostrvo i Bledski zamak.
Slobodno vreme za uživanje u prelepom Bledu i za degustiranje čuvenih „kremnih rezina“ (krempite). Polazak oko Srbiji u 18č. Putovanje preko Hrvatske. Noćna vožnja.

5. DAN (02.05.2023.) SRBIJA
Dolazak u Beograd/Kragujevac u ranim jutarnjim satima. Kraj putovanja.
PLAĆANJE: U dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS. 
- 40% prilikom rezervacije, a ostatak od 60% najkasnije 10 dana pre putovanja
- 40% prilikon rezervacije, ostatak u tri jednake mesečne rate putem čekova ili administrativnom zabranom

MAL

Organizator putovanja je turistička agencija Malutas Travel, broj licence OTP 18/2022 OD 01.10.2022. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Malutas Travel. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama