Charm Beach Hotel

Bodrum, Turska

Opis destinacije

Halikarnasus, danas poznat kao Bodrum, nalazi se na istoimenom poluostrvu i sa preko 30 000 stanovnika i oko milion turista godišnje, predstavlja najpopularnije mesto na Egeju u Turskoj. Nekadašnji grad na luci i poznato sastajalište malih ribara i sakupljača sunđera, danas je ta ista luka načičkana belim luksuznim jahtama, a grad postao poznat kao turski St. Tropez. Odiše upečatljivim crtama evropskih gradova, gde se može pohvaliti izuzetno bogatim kulturno – istorijskim nasleđem, jer predstavlja centar jednog od sedam svetskih čuda – grobnice kralja Mausolusa, kao i rodno mesto oca istorije – Herodota . Muzej podvodne arheologije predstavlja nezaobilazan punkt u Bodrumu. Uređen je u renoviranom bodrumskom zamku – kuli Svetog Petra. Destinacija tirkizne obale, spoj prirodnih lepota i istorijski značajnih lokacija, mesto gde tradicija ide rame uz rame sa modernim dobom, predstavlja turističko mesto koje zadovoljava gotovo sve tipove klijenata.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Hotel se nalazi u mestu Turgutreis, oko 6km od centra mesta, 25km od centra Bodruma i 60km od aerodroma.

Opšti podaci
Hotel je otvoren 1990. godine, a poslednji put renoviran 2019. godine. Zauzima površinu od 8.000m2 i sastoji se od glavne zgrade koja ima tri sprata. Ukupno ima 104 sobe, a gostima su na raspolaganju bazen, glavni restoran, à la carte restoran, 3 bara, poslastičarnica i diskoteka.

Za decu tu je dečiji bazen.

Plaža
Hotel se nalazi na svojoj plaži. Upotreba suncobrana, ležaljki i peškira je besplatna.

Smeštaj
Sve sobe imaju fen, sef, mini bar, set za kafu i čaj, LCD TV, telefon, split klimu, kupatilo sa tuš kabinom, laminat na podu i balkon.

Standardna soba ima površinu 18-21m2 i ima jedan francuski ležaj i dodatni ležaj. Predviđena je za maksimalno 3 osobe.

Family soba ima površinu 32m2 i sastoji se od sobe za roditelje gde je  francuski ležaj i sobe sa za decu koja ima dva odvojena ležaja.

Plaća se: telefon, sef.

Hrana i piće
Hotel nudi uslugu All inclusive – doručak, ručak i večera u glavnom restoranu (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U koncept usluge su uključene još užine, sladoled u određeno doba dana, kao i sva lokalna alkoholna i bezalkoholna pića.

Plaća se: sva pića u  à la carte restoranu i diskoteci, uvozna flaširana i premium pića, ceđeni sokovi i ostalo van koncepta.

Ostali sadržaji
Doktor, servis za pranje i peglanje veša, organizovanje transfera.

Sport i zabava
Bazen za odrasle, bazen za decu, šah, bilijar, društvene igre, kao i druge dnevne animacije. Wi-Fi internet je besplatan samo na javnim hotelskim površinama.una.

Plaća se: sportovi na vodi, škola ronjenja i ostalo van koncepta.

Spa & wellness
Tursko kupatilo, sauna.

Plaća se: masaža, tretmani lica i tela i ostalo van koncepta.

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama