Hasdrubal Thalassa and Spa Port El Kantaoui

Sus, Tunis

Opis destinacije

Tunis - egzotična zemlja, prelepih kontrasta, koja predstavlja prirodni most između Afrike i Evrope, spaja miris mediteranskog zelenila i peska Sahare sa juga. Zemlja magreba koja se graniči sa Alžirom na zapadu i Libijom na jugoistoku, ostatak države ograničen je Sredozemnim morem čija se obala proteže čak 1300 km sa prelepim dugim i širokim peščanim plažama. Tunis je, zbog povoljne primorske klime, veoma popularna turistička destinacija i tokom zime.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
Lokacija
Hotel se nalazi na samoj obali mora u mestu Port El Kantui, udaljen je od grada Sousse oko 8km, oko 25km od aerodroma u Monastiru i oko 142km od aerodroma u Tunisu.

Opšti podaci
Smešten na samoj obali mora, hotel nudi nekoliko restorana i barova, otvorene i zatvorene bazene, spa centar i brojne aktivnosti, kako za decu, tako i za odrasle.

Plaža
Hotel poseduje svoju peščanu plažu. Suncobrani, ležaljke i peškiri su na raspolaganju gostima bez doplate. 

Smeštaj
Sve sobe poseduju svoje kupatilo, balkon ili terasu, SAT LCD TV, internet, telefon, klimu, fen za kosu, sef, mini bar, toaletni pribor, bade mantil i papuče.

Standardne sobe imaju pogled na baštu ili na more. Površine su oko 27 m².

Plaća se: room service.

Hrana i piće
Usluga u hotelu je noćenje sa doručkom, polupansion ili pun pansion – samoposluživanje (izbor više jela po hotelskim pravilima) – doručak, ručak i večera. Gostima su na raspolaganju i beach bar, kao i lokalna alkoholna i bezalkoholna pića.

Plaća se: uvozna alkoholna i bezalkoholna pića i ostalo van kocepta.

Ostali sadržaji
Prodavnice, salon lepote, konferencijske sale, gift shop, menjačnica, servis za pranje i peglanje veša.

Sport i zabava
Otvoreni i zatvoreni bazeni (sa morskom vodom), fitness centar, teniski tereni, golf.

Spa & wellness
Sauna, tursko kupatilo (hamam).

Plaća se: masaže.

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama