Hotel Lefkoniko Beach

Retimno, Krit

Opis destinacije

Krit je najveće grčko ostrvo, peto po veličini u Mediteranu posle Sicilije, Sardinije, Korzike i Kipra. Nalazi se na raskrsnici između Evrope, Afrike i Azije. Zapljuskuju ga tri mora: Egejsko, Libijsko i Jonsko. Ostrvo je podeljeno u četiri regije. Regija Hanja se proteže na zapadu ostrva. Istoimeni grad je nekada bila glavni grad ostrva a danas je prelep turisitčki centar koga karakterišu uske ulice prepune taverni i prodavnica suvenira. Retimno se nalazi se u centralnom delu ostrva. Treći je po veličini grad na Kritu. Pošto se nalazi na pola puta od Hanje do Irakliona, venecijanski vladari su ga koristili kao odbrambenu stanicu za vreme nemira. Danas je moderan turistički centar s velikim brojem kvalitetnih hotela različitih kategorija i dobrim provodom. Iraklion je najveći grad i pokrajina na ostrvu sa oko 300 000 stanovnika. Četvrti je po veličini grad u Grčkoj, posle Atine, Soluna i Patre. Čuven je po Minosovim palatama Knosos i Festos. Glavnim trgom i ulicama grada prođe preko milion turista godišnje.Lasiti je na istoku ostrva. Regija je poznata po 10 000 vetrenjača, pećini Dikti u kojoj je po predanju rođen bog Zevs i palminoj šumi Vai. Glavni grad ove oblasti je Agios Nikolaos, a izgrađen je oko veštačkog jezera Vulismeni. Ovo je najmanja regija ostrva, ali čuvena po mitovima i legendama koji se za nju vezuju.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Hotel se nalazi na svega 50 m od duge peščane plaže (prelazi se ulica “Beach Road”) i predstavlja dobar izbor kada su u pitanju hoteli kategorije 3 zvezdice, a u lepom okruženju brojnih hotela grada Retimna. Hotel je udaljen od centralnog jezgra 850 metara, a od aerodroma u Heraklionu 78 kilometara.

Plaža:
Široka plaža finog peska i postepenog ulaska u more opremljena je velikim brojem suncobra i ležaljki (uz doplatu).  Na plaži su zastupljeni brojni zabavni sadržaji u vidu kafića na plaži kao i sportova na vodi.

Hotelski sadržaj:
recepcija, lobi, wi-fi u svim javnim delovima hotela (besplatno), sef (uz doplatu), Tv sala, soba za igru, kafić, snek i koktel bar, glavni restoran, restoran a la kart, internet kutak, stoni tenis, bilijar, pikado, dva bazena za odrasle i jedan za decu, večernja animacija.

Sobe:
Hotel se sastoji od 104 sobe, raspoređenih u dve zgrade. Našim putnicima su na raspolaganju standradne sobe koje sadrže kupatilo (tuš ili kada), fen za kosu, klima uređaj (uključen u cenu), wi-fi (uključen u cenu), telefon, SatTv, frižider,  balkon ili terasu.Sobe tipa standard promo su iste opremljenosti kao i standard sobe - ograničen broj soba po nižim cenama.

Usluga:
polupansion, doručak i večera. Obroci se služe po principu švedskog stola - samoposluživanje.
Postoji mogućnost doplate za All inclusive uslugu (plaćanje u agenciji prilikom rezervacije): odrasli 11 evra dnevno; deca od 6-14 god 6,50 evra dnevno, deca do 6 godina – besplatno.

Kontakt:
http://www.lefkoniko.gr/hotel.asp?myid=1001

Napomena:
Veoma dobar hotel u svojoj kategoriji na lepoj lokaciji. Preporuka za sve tipove gostiju.

1. dan BEOGRAD - KRIT
Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla kod šaltera Big Blue-a dva sata ranije u odnosu na predviđeno vreme poletanja. Direktan čarter let za Krit (oko 110 minuta). Mogućnost keteringa u avionu (uz doplatu). Po dolasku, goste dočekuje predstavnik Organizatora putovanja. Transfer do hotela. Smeštaj u studio/apartman, ili izabran hotel. Noćenje.

2. do 10./11. dan KRIT
Boravak u izabranom objektu na bazi uplaćene usluge. U toku boravka biće organizovani fakultativni izleti. Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora, obzirom da su u organizaciji lokalnih partnera.

11./12. Dan KRIT - BEOGRAD
Napuštanje smeštajnog objekta. Transfer do aerodroma. Direktan čarter let za Beograd. Mogućnost keteringa u avionu (uz doplatu). Sletanje u Beograd. Kraj programa.

Organizator putovanja je dužan da obavesti putnike o tačnom vremenu leta, po dobijanju informacija od avio prevoznika, a ne ranije od 48 sati u odnosu na vreme poletanja. Obaveza je putnika je da dostavi tačan broj mobilnog telefona, kako bismo bili u mogućnosti da ga obavestimo pozivom ili putem SMS poruke o tačnom vremenu leta, odnosno sastanku putnika. Ukoliko iz bilo kog razloga niste dobili informaciju o tačnom vremenu, 24 sata pre poletanja aviona iz Beograda, obavezno kontaktirati Organizatora putovanja.O satnici povratnog transfera putnike obaveštava predstavnik Organizatora putovanja.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama