Hotel Park Regency

Sharm El Sheik, Egipat

Opis destinacije

Šarm el Šeik nudi i ono što drugi ne mogu. Na letovanju u ovom gradu uz kupanje u toplom i čistom moru prepunom živopisnih korala, možete sebi priuštiti još i šetnju do istorijskih lokaliteta, uzbudljivi džip safari ili adrenalinsko krstarenje peščanom pustinjom do beduinskih naselja... Smestio se na jugoistoku Sinaja, 480 kilometara od egipatske prestonica Kaira. Šarm je uistinu fascinacija s garancijom za dobar odmor. Svi hoteli, svako veče imaju organizovan neki mali spektakl za goste najrazličitijih uzrasta. U nekima od njih događaju se i uzbudljive žurke na kojima se, konkretno, gosti kupaju u peni. Ukoliko sebe ne nalazite ni u jednoj od ovih priča, sigurno će vam prijati šetnja u kojoj vam se pruža prilika da obiđete prodavnice, da kupite suvenire i popričate sa ljubaznim prodavcima koji će pokušati da vam prodaju sve što je moguće. Naravno, uz njihove cene.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Nalazi se na 3,5 km od Naama Bay-a, a na svega 12 km od aerodroma. Novi centar Šarma, Soho Square, udaljen je oko 11 km. U Naama Bay-u turisti mogu uživati u tradicionalnim bazarima i restoranima, dok Soho Square predstavlju moderniju turističku zonu, sa binom za različite nastupe, kuglanom i ledenom sobom, brojnim barovima i slično.

Plaža:
Hotel ima tri privatne, peščane plaže. Ulaz u vodu omogućen je uz pomoć pontona.

Hotelski sadržaj:
3 bazena , spa i fitnes centar, klub za decu, sportovi na vodi, tenis, skvoš, bilijar, nekoliko barova i restorana, restoran na plaži, besplatna  Wi-Fi internet konekcija, šatl bus do Naama Bay-a, usluge pranja i peglanja veša. Važno je naznačiti da korišćenje nekih usluga može podleći doplati (masaže i spa centar, bilijar, tenis, pranje i peglanje i slično).

Sobe:
Sve imaju: balkon ili terasa, bademantili i papuče, fen za kosu, mini-bar (uz doplatu), telefon, besplatni Wi-Fi, klima uređaj, LCD TV, tolatni pribor. Namenjene su za smeštaj dvoje odraslih ili dvoje odraslih i jednog deteta, a treći krevet je pomoćni ili sofa na razvlačnje.

Usluga:
All inclusive, obroci se služe po principu švedskog stola.

Kontakt:


www.parkregency.net


Napomena:
Nalazi se u prelepom okruženju koje u kombinaciji sa Crvenim morem stvara izuzetno ugodan osećaj.
1. DAN
Sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla“ kod šaltera „Big Blue“ dva sata pre leta; Predviđeno poletanje aviona za Šarm el Šeik u 18.30h - let JU9194 ili JU9196; Dolazak u Šarm el Šeik u 21.50h; Transfer do hotela; Noćenje.

2. – 7.,10.,11. Ili 14. DAN
Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za fakultativne izlete i individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenje.

8.,11.,12. ili 15. DAN
Napuštanje soba prema hotelskim pravilima(do 12h). Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Transfer do aerodroma; Predviđen polazak aviona za Beograd u 22.35h - let JU9195 ili JU9197; dolazak u Beograd u 02.10h.

KRAJ PROGRAMA.  
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama