Musho Otel Ayvalik

Sarimsakli, Turska

Opis destinacije

Sarimsakli - letovalište i vazdušna banja smešteno je na severnoj obali Egejskog mora, preko puta grčkog ostrva Lezbos. Od naše granice udaljeno je samo 790 km, a od Beograda ga deli 1.150 km. Od Izmira, jednog od najvećih turskih gradova, udaljen je 155 km. Predstavlja nosioca razvoja turizma regije Ayvalik. Poznato je po najlepšoj peščanoj plaži na celom turskom priobalju dužine 8 km, po izuzetno suvom vazduhu (svega 0,5% vlažnosti) i blizini borovih šuma. Nedaleko od Sarimsaklija nalaze se mnoga istorijska mesta koja svakako vredi posetiti kao deo bogate istorije ovog kraja: Troja (170 km), Pergamon (65 km) i Efes (250 km). Sarimsakli i Ajvalik (7 km) međusobno su povezani linijskim mini-busevima (dolmuši) sa polascima na svakih 30 minuta.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Hotel Musho 4* se nalazi na samom ulasku u Sarimsakli, na oko 800m od centra letovališta. Izgrađen je 2016. godine na površini od 10.000 m². Aerodrom u Izmiru udaljen je oko 165 km.  Poseduje 6+1 sprat i ima četiri lifta.

Plaža:
Hotel poseduje sopsvenu peščanu plažu na kojoj su ležaljke i suncobrani besplatni za goste hotela. Hotel nema peskire za plažu.

Sobe:
Hotel ukupno broji 164 moderno opremljene sobe i sve imaju kupatilo, fen, klima uređaj, Wi-Fi (besplatno), mini bar (uz doplatu), SAT TV, telefon, sef (besplatno), francuski balkon.

Standardne sobe površine su 25 m², dok porodične sobe imaju površinu od 40 m² i imaju dve odvojene prostorije.

Hotelski sadržaj:
Od hotelskih sadržaja gostima je na raspolaganju: glavni restoran, snack bar kod bazena, spoljašnji bazen, unutrašnji bazen, sauna, tursko kupatilo, parking.

Usluge uz doplatu: masaže i tretmani u spa centru, usluge pranja i peglanja veša, usluga lekara, room service, uvozna pića, turska kafa i ceđeni sokovi u barovima.

Način služenja obroka:
Švedski sto.

Kontakt: www.otelmusho.com

Napomena:
Jedan od najpopularnijih hotela na ovom delu Turske obale, sa odličnim odnosom cene i kvaliteta. Preporuka za sve tipove gostiju koji žele da uživaju u kristalno čistom moru i mirnoj porodičnoj atmosferi.
1. DAN
Dolazak u izabrani hotel do vremena predviđenog za prijavu. Slobodno vreme. Noćenje.

2. - PRETPOSLEDNJI DAN
Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenja.

POSLEDNJI DAN
Napuštanje hotela najkasnije do 10h. Kraj programa.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama