Nobel Hotel Sunny Beach

Sunčev Breg , Bugarska

Opis destinacije

Sunčev Breg - Je najpoznatije Bugarsko letovalište koje se nalazi na jugoistoku Bugarske, smešteno u dugom preko 8 km peščanom zalivu u čijem se zaleđu nalazi veliki broj hotela, restorana, klubova... Severni deo letovališta blago se uzdiže uz poslednje obronke Stare Planine, gde se graniči sa gradićem Sveti Vlas. Na južni deo nastavlja se novi Nesebar u čijem je produžetku poluostrvo na kome se nalazi stari grad Nesebar, koji je zahvaljujući velikom broju kulturno-istorijskih spomenika, stavljen pod zaštitu UNESCO-a.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Hotel Nobel nalazi se u mirnom delu Sunčevog Brega, na južnoj strani, na oko 2.5km od centra grada i na oko 400m od plaže. Hotel predstavlja savršeno je mesto za odmor i opuštanje.

Hotelski sadržaj:
Hotel poseduje: recepciju, restoran, a la carte restoran, loby bar, pool bar, snack bar, menjačnicu, Wi-Fi internet, parking (do popune mesta, uz doplatu), bazen, dečiji bazen, salon lepote, fitness, saunu, masaže, stoni tenis, animaciju, dečije igralište.

Sobe:
Hotel poseduje 148 kompletno opremljenih soba i apartmana. Sve sobe poseduju: francuski krevet ili dva singl kreveta i jedan pomoćni ležaj; studia i jednosobni apartmani poseduju: francuski krevet ili dva singl kreveta i jedan ili dva pomoćna ležajeva, TV, telefon, mini-bar, klimu, Wi-Fi internet, kupatilo sa kadom ili tušem, fen za kosu, balkon. Sobe mogu imati fotelju ili sofu na razvlačenje kao dodatni ležaj, kao i pogled na park ili grad.

Usluga:
Usluga je na bazi ultra all inclusive (ultra all inclusive - švedski sto).

Kontakt:
www.hotelnobel.bg
1.dan
Dolazak u izabrani hotel. Smeštaj i usluga prema uplaćenoj rezervaciji (ulazak u sobe je posle 14:00h). Slobodno vreme. Noćenje.

2. do pretposlednji dan
Boravak u hotelu na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.

Poslednji dan
Doručak za goste koji imaju uplaćenu uslugu noćenje sa doručkom ili polupansion (napuštanje hotelskih soba do 10:00h).
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put

- gotovinski

- čekovima građana do 6 mesečnih rata

- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama