Oz Hotels Sui

Alanja, Turska

Opis destinacije

Na oko 120 km od Antalije, nalazi se Alanja – gradić ograničen planinom Taurus na severu i Mediteranom na jugu. Locirana na južnim obalama antalijske provincije, poznata po gajenju citrusnog voća, tipična je destinacija ’sunca, peska i mora’ . Ostaci drevne istorije iz perioda bronze i Rimskog carstva, zajedno sa spomenicima poput Crvene kule, čine Alanju jednim od najbolje očuvanih seldžučkih gradova danas. U kombinaciji sa modernim dobom, centar grada uveče podseća na ’Vegas pokraj mora’ . Koliko su se posvetili turizmu i zadovoljenju turističkih potreba, govori podatak da se u Alanji nalazi jedan od najvećih vodenih parkova u Turskoj. Takođe se može pohvaliti velikim brojem peščnih plaža obeleženih plavom zastavicom, na njenim južnim stranama.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Hotel se nalazi u mestu Okurcalar, na oko 30km od centra Alanje, udaljen je oko 108km od centra Antalije i oko 98km od aerodroma Antalija.

Opšti podaci
Hotel zauzima površinu od 9.000m² i u svom sastavu ima 303 smeštajne jedinice. Od barova i restorana hotel poseduje 3 bara (Pool bar, Lobby bar i Beach bar), diskoteku, poslastičarnicu, 2 a la carte restorana  (turski i italijanski).

Za decu je tu mini club (4 – 12 godina), igralište, otvoreni i zatvoreni dečiji bazen, dečije igralište.

Plaća se: ćuvanje dece.

Plaža
Hotel je udaljen 500m od svoje plaže. Dostupan je shuttle bus do plaže.

Smeštaj
Standardne sobe imaju površinu od 25m², dok porodične sobe zauzimaju površinu od 45m² i sastoje se od 2 spavaće sobe. 

Sve sobe poseduju mini bar (dnevno se dopunjuje vodom), TV, Wi-Fi, sef, fen, klima uređaj.

Plaća se: room service i ostalo van koncepta.

Hrana i piće
Usluga u hotelu je All inclusive – doručak, kasni doručak, ručak, večera, ponoćna supa (samoposluživanje – izbor više jela prema hotelskim pravilima). U koncept su uključena lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, gosti mogu koristiti jednom u toku boravka jedan a la carte restoran uz prethodnu rezervaciju

Plaća se: Magic Disko, uvozna pića, a la carte restorani i ostalo van koncepta.

Ostali sadržaji
Servis za pranje veša, fax, telefon.

Sport i zabava
Otvoreni bazen, zatvoreni bazen,  dečiji bazen, akva park. Gostima su još na raspolaganju stoni tenis, odbojka na plaži, pikado, gimnastika, pilates, aerobik, večernje animacije, vaterpolo, fitnes, Wi -fi je dostupan u javnim prostorijama hotela i sobama.

Plaćaju se: svi sportovi na vodi, škola ronjenja i ostalo van koncepta.

Spa & wellness
Tursko kupatilo (hamam), sauna, parno kupatilo.

Plaćaju se: masaže, tretmani.

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama