Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
PARIZ & DIZNILEND
Bajka koja vam je na dohvat ruke, Diznilend ovog leta

U CENU JE UKLJUČENO PANORAMSKO RAZGLEDANJE PARIZA I ULAZNICA ZA DIZNILEND
Avion
4 dana / 3 noćenja

Putovanje Standard soba, Noćenje i doručak
10.10.2023. - 13.10.2023.
€ 1.069
po osobi po boravku

POPUSTI
First minute popust
10.10.2023. - 13.10.2023.
€ 70.00
po osobi po boravku
Popust za dete 2-12 godina u pratnji jedne odrasle osobe
10.10.2023. - 13.10.2023.
€ 140.00
po osobi po boravku
Popust za prvo dete 2-12 godina u pratnji dve odrasle osobe
10.10.2023. - 13.10.2023.
€ 240.00
po osobi po boravku
Popust za drugo dete 2-12 godina u pratnji dve odrasle osobe
10.10.2023. - 13.10.2023.
€ 330.00
po osobi po boravku

* Mogućnost doplate za uslugu Polupansion, odnosno večere u hotelu u iznosu od 99 eur za odrasle, za decu 43 eur. Iznos se odnosi na ceo boravak od tri noćenja. Plaća se prilikom rezervacije.

U CENU PUTOVANJA JE UKLJUČENO
- prevoz avionom na relaciji Beograd – Pariz – Beograd
- Aerodromske takse (u trenutku objavljivanja programa iznose 95 eura. Ovaj iznos je podložan promeni i biće konačno utvrđen dva dana pre početka putovanja. Eventualna doplata se vrši u poslovnicama Olympic Travel-a ili kod ovlašćenih agencija)
- smeštaj u dvokrevetnim, trokrevetnim i četvorokrevetnim sobama u hotelima sa 4* na bazi 3 noćenja sa doručkom
- panoramsko razgledanje Pariza i ulaznica za Diznilend
- usluge vodiča agencije na srpskom jeziku
- troškovi organizacije i realizacije putovanja.
- svi transferi navedeni u programu

U CENU PUTOVANJA NIJE UKLJUČENO
- fakultativni izleti – minimum za realizaciju 15 putnika
- međunarodno putno zdravstveno osiguranje
- individualni troškovi i usluge koje nisu naznačene u programu putovanja
Hotel Grand Magic hotel 4* se nalazi na osam minuta vožnje do Diznilenda, šatl busom koji je besplatan za goste hotela. Veće hotelsko zdanje u vidu rizorta, na lepom posedu koje obiluje zelenilom i oslanja se na malo jezero. Svih 396 soba i suitova su kompletno renovirani. Hotel je tematski, sa mnoštvom atraktivnih prostorija i sadržaja za decu i odrasle. Glavni restoran Chez Maurice, u kojem se služi bogat i raznovrsan doručak i večera pod opcijom. Od pratećih sadržaja za relaksaciju i zabavu, na raspolaganju je zatvoreni bazen koji se greje, sa odvojenim delom za decu. Fitnes soba, kao I igraonica sa različitim tematskim igrama za mladju i stariju decu. Booking.com / Expedia recenzije 8,2.
1. dan 04. 06./20.08. 2023. BEOGRAD – PARIZ (PANORAMSKO RAZGLEDANJE GRADA) – DIZNILEND
Sastanak učesnika putovanja na međunarodnim polascima aerodroma „Nikola Tesla“ u Beogradu u 04:30h. Poletanje aviona za Pariz u 06:40h (let JU 310), predviđeno vreme sletanja je u 09:15h. Po sletanju i obavljanju carinskih i aerodromskih procedura na aerodromu Šarl de Gol, u pratnji licenciranog vodiča agencije krećemo u panoramsko razgledanje grada. Pariz je grad kontrasta, sa jedne strane bogat tradicijom, a sa druge moderan i avangardan. U ovom gradu, koji je i sedište Vlade i univerzitetski centar, grad mode, umetnosti, multikulturalan, a istovremeno tipično francuski, možete da uživate, kako u kulturnim sadržajima, tako i u provodu, po kome je nadaleko poznat. Nacionalna pariska opera, Crkva Madlena (građena u neoklasičnom stilu u slavu Napoleona), Trg Vandom, jedan od najraskošnijih bulevara na svetu – Jelisejska polja sa Trgom Etual i Trijumfalnom kapijom (ispod koje plamti prva večita vatra zapaljena nakon rimskih vremena),Trgovi Konkord, Republika i Bastilja, jedan od najznačajnihih svetskih muzeja – Luvr, Trokadero, Palata Invalida (kompleks izgrađen po nalogu Luja XIV za smeštanje invalida iz brojnih ratova s Crkvom invalida, u kojoj se, pored ostalog, nalazi i Napoleonov grob), Panteon, Bogorodičina crkva, Notr Dam (nekadašnja dvorska kapela, remek-deo kasne gotike), Luksemburška palata sa raskošnim parkom, tradicionalna univerzitetska četvrt – Latinski kvart, Monparnas, Marsovo polje sa Ajfelovom kulom, današnjim simbolom grada. Po završetku razgledanja grada, transfer autobusom ka gradiću Marne-la-Vallée. Po dolasku smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.

2. dan 05.06. /21.08. 2023 DIZNILEND
Doručak. Organizovan, grupni odlazak u Diznilend park. Slobodno vreme. Noćenje.

3. dan 06.06. /22.08. 2023. DIZNILEND
Doručak. Fakultativni odlazak u Diznilend jedan ili oba parka. Savetujemo, zbog značaja i obimnosti, da se u jednom danu obilazi samo jedan park. Slobodno vreme. Noćenje.

4. dan 07.06. /23.08. 2023. DIZNILEND – PARIZ – BEOGRAD
Doručak. Slobodno vreme. Odjavljivanje iz hotela u 12h. Polazak iz okruga Diznilenda ka aerodromu Šarl De Gol oko 17:30h. Poletanje aviona za Beograd u 22:00h (let JU317). Sletanje na Beogradski aerodrom u 00:20h.

Preporučujemo otvoreni shopping mall centar Vallée Village, koji se nalazi u neposrednoj blizini hotela.
Cene putovanja su iskazane u evrima. Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za efektivu poslovne banke na dan uplate. 

Plaćanje se može vršiti u gotovini, Rezervacija se potvrdjuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od cene putovanja. Ostatak od 60% uplaćuje se najkasnije 15 dana
pre polaska na putovanje, osim ako nije drugačije naglašeno (Rani booking, akcije...).

Platnim karticama (Dina,Master Card,Visa,Visa Electron, Maestro)

PLAĆANJE ČEKOVIMA GRADJANA
Akontacija 40% , ostatak - odloženo plaćanje čekovima građana , u tri jednake mesečne rate, bez kamate.

OLY

Organizator putovanja je turistička agencija Olympic Travel, broj licence OTP 20/2021 kategorija licence A15. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Olympic Travel. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama