Pine Beach Belek

Belek, Turska

Opis destinacije

Belek, grad u istoimenoj opštini, nalazi se u Antalijskoj provinciji i predstavlja turistički centar sa hotelskim smeštajima visoke kategorizacije, kojih svake godine ima više. Plaže duge 16 kilometara od sitnog belog peska, zajedno sa borovinom i eukaliptusom i tirkiznim morem, čine Belek savršenim odmaralištem za porodična putovanja. Cenjene su i posećene kako od strane lokalnog stanovništva, tako i turista. Centar grada i okolina su poznati po mineralnim vodama koje dobija iz 7 vrela. Svakako, ponuda se ne ograničava samo na sportove na vodi i luksuzu, već se proširuje zahvaljujući jedinstvenom arheološkom nalazištu, replikom rimskih akvadukta, delfinarijumu, kao i džamiji u samom srcu grada koja je i njegov glavni simbol. Iako je počeo da se eksponira kao centar luksuza i golfa, Belek spada u jedne od idealnih destinacija za odmor.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Nalazi se na oko 3km od centra Beleka, oko 45km od centra Antalije, oko 33km od aerodroma Antalija
Opšti podaci
Hotelski kompleks zauzima površinu od oko 118.000m². Izgrađen je 2001. godine, a poslednji put renoviran 2023. godine. Sastoji se iz petospratne glavne zgrade, četvorospratne glavne zgrade u Club delu i 13 blokova (jednospratne i dvospratne zgrade). Resort ima 743 smeštajne jedinice.
Resort ima 2 glavna restorana, 3  à la carte restorana (turski, riblji i mediteranski), 3 snack restorana, 9 barova, 2 poslastičarnice i dečiji bife.
Za decu su tu mini klub Pino (4-7 god.), maxi klub Pinny (8-12 god.), teenage klub Tinny (13-17 god.), mini disko, igraonica, mini bioskop, igralište, dečiji bazen, dečiji meni u glavnom restoranu.
Hotel ima koncept za bebe koji uključuje sledeće sadržaje: kolica za bebe (uz depozit), kadice za kupanje, noše, kolevku, hranu za bebe u glavnom restoranu.
Plaća se: luna park, čuvanje dece.

Plaža
Resort ima svoju peščanu plažu. Suncobrani, ležaljke, dušeci i peškiri se ne plaćaju.
Plaća se: paviljoni na plaži.
Smeštaj
Sve standardne sobe imaju: balkon, tuš ili kadu, fen, TV sa satelitskim i radio kanalima, mini bar (dnevno se dopunjava vodom i sokovima), sef, centralnu klimu, set za kafu i čaj, Wi-Fi internet. Papuče i bade mantil su na zahtev.
Club standard room  su veličine oko 33m² u klupskom delu, spavaća soba, francuski ležaj ili dva single kreveta i kupatilo sa tuš kabinom, pogled bašta.
Standard room mainbuilding  su veličine oko 35m²., nalaze se u glavnoj zgradi, 1 spavaća soba, francuski krevet ili dva single kreveta, kupatilo, pogled vrt ili bočni pogled more. – main building standard room sea side – soba koja je locirana bliže moru ali nema pogled na more; main building standard room sea side view – soba sa bočnim pogledom na more. 
Club family room su veličine oko 65m² nalaze se u klupskom delu, dve spavaće sobe jedno ili dva kupatila, pogled bašta.
Junior suite su veličine oko 48 m2, nalaze se u glavnoj zgradi, jedna spavaća soba i dnevna soba, kupatilo, pogled bašta ili bočni pogled more.
Plaća se: telefon, room service.
Hrana i piće
Usluga u hotelu je Ultra All Inclusive, samoposluživanje,  izbor više jela u glavnom restoranu: doručak, kasni doručak, ručak,večera. Užine u različito doba dana u baru na plaži i bazenu  kao i sladoled i poslastičarnica. Uključena su sva lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Hotel ima 2 glavna restorana, 3  à la carte restorana, 3 snack restorana, 9 barova, 2 poslastičarnice i dečiji bife.
Plaća se:  uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, premium pića, flaširana pića, sokovi od svežeg voća. A’la carte restorani sa rezervacijom unapred i uz doplatu, sobna usluga i ostalo van koncepta.
Ostali sadržaji
Plaća se: frizer, servis za pranje veša, prodavnice, doktor, internet cafe, telefon, spa & wellnes usluga.

Sport i zabava
Hotel ima ukupno tri otvorena bazena u klupskom i resort delu, tri dečija bazena i tri zatvorena bazena (dva se plaćaju jer su u okviru Helen Spa centra), bazen sa morskom vodom koji se greje u martu, aprilu i novembru, akva park sa osam tobogana, fitnes centar, animacije, dva teniska terena. Tu su još gimnastika, aerobik, joga,aquabike, boćanje, badminton, stoni tenis, pikado, mini fudbal, odbojka na plaži, streljaštvo, vaterpolo i nemotorizovani sportovi na vodi.
Plaća se: bilijar, osvetljenje teniskog terena i oprema za tenis, motorizovani sportovi na vodi, golf, časovi plivanja, video igre i ostalo van koncepta.
Spa & wellness
Sauna, tursko kupatilo.
Plaća se: spa centar – 2 zatvorena bazena (jedan sa hidro masažom), sauna, parno kupatilo, 2 turska kupatila, tretmani za negu lepote, masaže i terapije.
Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama