Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Autobus
  • Cenovnik
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
PRAG REPRIZA NOVE GODINE
KARLOVE VARI – DREZDEN
6 dana / 3 noćenja / autobusom
Termin: 01.01.  06.01.2024.

CENA ARANŽMANA: 209 €
FIRST MINUTE CENA DO 15.09.: 159 €

ARANŽMAN OBUHVATA:
– Prevoz autobusom turističke klase  na navedenoj relaciji / (mesta se određuju prema datumu uplate tj sklapanja Ugovora o putovanju),
– Smeštaj u hotelu 3* u 1/2 i 1/2+1 sobama (treći krevet je pomoćni ležaj manjih dimenzija – isključivo na upit)  na bazi 3 noćenja sa doručkom (doručak – kontinentalni)
– Usluge turističkog vodiča / pratioca tokom putovanja,
– Troškove ogranizacije putovanja.

ARANŽMAN NE OBUHVATA:
– Međunarodno putno zdravstveno osiguranje – 630 rsd (doplata 50% od cene osiguranja za osiguranje COVID-19) PUTNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE SE PREPORUČUJE ZA PUTOVANJE U INOSTRANSTVO RADI VAŠE SIGURNOSTI ) ,
– Individualne troškove,
– Fakultativne izlete,
– Doplata za jednokrevetnu sobu – 90 € (isključivo na upit),
– Obaveznu gradsku taksu za boravak u hotelu – 2 € po osobi po noći.

FAKULTATIVNI IZLETI:
– Karlove Vari – 30 € / deca do 12 godina –  25 €
– Drezden – 35 € / deca do 12 godina –  25 €
– krstarenje Vltavom 1 sat – 20 € / deca do 12 godina –  15 €.

NAPOMENE U VEZI FAKLUTATIVNIH IZLETA:
Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cene fakultativnih izleta su po osobi, minimum za realizaciju izleta je 30 putnika. Cena izleta se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica i organizacije. Cene izleta podložne su promenama u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika ili u slučaju promena cena ulaznica za muzeje i lokalitete, goriva, putarina, parkinga, tunela, trajekta…Termini i program fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, vremenskih uslova, rasporeda plovidbe brodova i objektivnih okolnosti. Fakultativni izleti su organizovani od strane lokalne agencije, ino-partnera. Svu odgovornost prilikom izvođenja fakultativnih izleta snosi ino-partner. Fakultativni izleti se plaćaju na licu mesta, isključivo u evrima, ino partneru ili pratiocu grupe.
1. dan BEOGRAD
Polazak iz Beograda sa Novog Beograda pored Brankovog mosta, preko puta TC Ušće (bivša okretnica autobusa 43, a sadašnje stajalište autobusa br 60, skejt park) u 19:00 h (tačno vreme biće poznato najkasnije dan pred putovanje – organizator šalje SMS obaveštenje svim putnicima sa svim detaljima polaska). Polazak iz Novog Sada u 20:30h. Noćna vožnja kroz Mađarsku i Slovačku sa usputnim zadržavanjima radi odmora i graničnih formalnosti.

2. dan  PRAG
Dolazak u Prag u prepodnevnim časovima. Po dolasku, šetnja i razgled centra grada sa lokalnim vodičem (Vaclavski trg i Nacionalni muzej, Starogradski trg i Astronomski sat, gradska većnica, Tinska crkva i Karlov Most. Nakon razgleda slobodno vreme. Smeštaj u hotel. Noćenje.

3. dan PRAG – DREZDEN (fakultativno) 
Doručak. Slobodno vreme ili mogućnost fakultativnog izlet u Drezden. Grad sa mnogo zdanja u barkonom stilu: Palata Cvinger (u kojoj se nalazi više muzeja), protestantska Bogorodičina crkva, Opera Zemper, rimokatolička Dvorska crkva, Rezidencijalna palata (državni muzej) Avgustov most… Slobodno vreme za šetnju i šoping. U dogovoreno vreme povratak u Prag. Noćenje.

4. dan  PRAG – KARLOVE VARI (fakultativno) 
Doručak. Slobodno vreme ili mogućnost fakultativnog izleta u Karlove Vari, najpoznatiju banju srednje Evrope sa prelepim građevinama i odmaralište čuvenih pisaca, političara i pesnika. Povratak u Prag. Noćenje.

5. dan PRAG – KRSTARENJE VLTAVOM (fakultativno) 
Doručak. Odjava iz hotela i pakovanje stvari u autobus u 09h. Slobodno vreme u Pragu. Mogućnost fakultativnog izleta Prag sa Vltave – vožnja brodom u trajanju od sat vremena. Doživite atmosferu grada na drugačiji način uz muziku Smetane, kafu i bliski susret sa praškim mostovima. U popodnevnim časovima oko 16:30h polazak za Beograd. Putovanje kroz Češku, Slovačku, Mađarsku sa usputnim zadržavanjima radi odmora.

6. dan BEOGRAD
Dolazak u Beograd u ranim jutarnjim časovima – zavisno od uslova na putu i zadržavanja na graničnim prelazima. Kraj programa.
Cene su izražene u evrima, a plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS, u skladu sa sledećim uslovima:

– 30% od cene rezervisanog smeštaja i autobuskog prevoza prilikom rezervacije, a ostatak u mesečnim ratama, tako da aranžman bude isplaćen najkasnije 15 dana pre datuma početka korišćenja usluge

– Odloženo plaćanje na rate: 40% prilikom rezervacija, ostatak (60%) na 3  jednake mesečne rate, čekovima gradjana, realizacija  svakog 10. ili 20. u mesecu

– platnim karticama (VISA, VISA ELECTRON, MASTER, MAESTRO, DINA) u skladu sa naznačenim uslovima plaćanja

MAY

Organizator putovanja je turistička agencija Mayak Tours, broj licence OTP 33/2021 kategorija licence A25. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Mayak Tours. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama