Sofija - Balet Bayadera

Sofija, Bugarska

već od 2700RSD

Opis destinacije

Sofija je glavni i najveći grad Bugarske. Nalazi se na zapadu zemlje, u Sofijskoj oblasti. Prostire se na površini od 492 kvadratna kilometra, a u njoj živi oko 1 260 000 stanovnika. Sofija je trinaesta po veličini prestonica u Evropskoj uniji, a ujedno je politički, ekonomski, obrazovni, kao i kulturni centar Bugarske.Tokom svoje duge istorije stalno se razvijala, a svaki istorijski period ga je obogatio brojnim tragovima koji danas upotpunjuju njegov izgled, tako da je danas krase mnoge arhitektonske i istorijske znamenitosti.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Bez smeštaja

Prevoz

  • Autobus
  • Cenovnik
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
SOFIJA
-Šoping,šetnja i balet-
27.05.2023.
BALET BAYADERA

Cena aranžmana: 2700 din.

Aranžman obuhvata:
- prevoz turističkim autobusom na datoj relaciji (AC, CD-DVD oprema),
- usluge vodiča, tehničkog predstavnika agencije tokom putovanja,

Aranžman ne obuhvata:
- individualne troškove
- medjunarodno putno osiguranje.
- ulaznice za baletsku predstavu, obavezna prijava u agenciji

Prema trenutnoj raspolozivosti, cena ulaznice 15 e.

Napomena: Početak predstave u 19,00h po lokalnom vremenu, ulaznice za predstavu podrazumevaju sedišta  drugog ili treceg balkona (zavisi od trenutne raspoloživosti,na koje ne možemo uticati ).
1. Dan  
Kragujevac-SOFIJA
Polazak autobusa iz Kragujevca u 04,15 h/tacno vreme proveriti 2 dana pre polaska /sa parkinga Roda centra i Hale Jezero.Vožnja kroz Srbiju i Bugarsku uz kraće pauze radi odmora. Dolazak u Sofiju u prepodnevnim satima.Organizovani odlazak i šoping u tržni centar. Nakon posete odlazak u grad uz razgledanje sa vodicem: Crkva Aleksandra Nevskog, Nacionalni teatar, stara Crkva Sv.Sofije, Ruska Crkva, Rotonda, Crkva Sv. Nedelje, Sobranje…
Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Sastanak grupe ispred Opere 30 minuta pre početka predstave ili slobodno vreme u gradu za putnike koji ne idu na baletsku predstavu .Nakon predstave, polazak za Srbiju. Povratak u Kragujevac u kasnim večernjim satima. Kraj programa.
Uplata akontacije prilikom rezervacije 30 %,ostatak do polaska.
Odloženo plaćanje putem čekova ili administrativnom zabranom za zaposlene sa kojima nasa agencija ima zaključen ugovor o saradnji ,isplata do 30.06.2023.

MAL

Organizator putovanja je turistička agencija Malutas Travel, broj licence OTP 18/2022 OD 01.10.2022. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Malutas Travel. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama