Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Autobus
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
30.12.2021.-02.01.2022. GODINE
4 DANA/ 2 NOĆENJA

AKCIJSKA CENA ARANŽMANA: 75 €

Polazak iz: Kraljeva, Ĉaĉka, Uţica, transfer iz Vr. Banje, Trstenika, Kruševca, Kragujevca, Niša

DOPLATA za polazak iz Kragujevca 10€ (transfer do Mrčajevaca), Kruševca 10€ (transfer do Kraljeva), Trstenika 7€, (transfer do Kraljeva) Vrnjačke Banja 7€ (transfer do Kraljeva).
*Minimum za realizaciju transfera je 4 punoplative osobe.
Doplata za polazak iz Nisa (transfer do Kraljeva) – 15 €-minimum 8 putnika.

ARANŽMAN OBUHVATA:
- autobuski prevoz na navedenoj relaciji ( audio, A/C)
- smeštaj u hotelu „AĆIMOVIĆ” 3* na bazi dva noćenja sa doručkom/ švedski sto,
- obilaske prema programu putovanja
- usluge stručnog vodiča za vreme trajanja aranžmana
- troškove organizacije putovanja

ARANŽMAN NE OBUHVATA:
- fakultativne izlete i ulaznice
- međunarodno zdravstveno (može se uplatiti u agenciji)
- individualni troškovi

CENA FAKULTATIVNIH IZLETA:
- Mostar 15 € (minimum 25 putnika), cena za decu 10€
- Manastir Tvrdoš, sa vinarijom i degustacijom vina 5 € (minimum 25 putnika)

DOPLATE:
- Doplata za 1/1 sobu je 25 €
OPIS HOTELA: „HOTEL AĆIMOVIĆ” ★★★Nedaleko od centra Trebinja, koje raspolaže sa svim svojim kulturno istorijskim spomenicima, vinskim podrumima, muzejima i manastirima, u mirnoj zoni grada pored rijeke Trebišnjice smješten je Hotel Aćimović sa svojih 26 moderno - opremljenih soba. Od centra Trebinja udaljen je svega pet minuta laganog hoda. Raspolaže sa ukupno 80 ležajeva smještenih u 26 jednokrevetnih, dvokrevetnih i trokrevetnih soba i apartmana. U sklopu objekta nalazi se cafe bar i ljetna bašta, savršeno mjesto za opuštanje uz miran i ugodan ambijent. Sve sobe su opremljene francuskim ležajem (+1,2,3 dodatna ležaja), LCD TV, mini bar, WI-FI. U Hotelu Aćimović započnite svoj dan bogatim hercegovačkim doručkom. Više informacija o hotelu na http://www.acimovictrebinje.com
1. DAN - KRALJEVO-30.12.2021.
Polazak iz Kraljeva 23.30h. Noćna vožnja sa usputnim zadržavanjima radi odmora i obavljanja graničnih formalnosti.

2. DAN - TREBINJE-31.12.2021.
U ranim jutranjim satima dolazak u Trebinje. Posle kratkog predaha odlazak do Hercegovaĉke Graĉanice ( po želji poznatog pesnika Jovana Dučića, sagrađena je crkva Blagovještenja Presvete Bogorodice na brdu Crkvina iznad Trebinja, u kome je Dučić i sahranjen); Zatim fakultativni odlazak do manastira Tvrdoš (Manastir Tvrdoš posvećen Uspenju Presvete Bogorodice, podignut je na temeljima stare crkve koja postoji u kontinuitetu od kasne antike, obilazak manastirksih podruma vina kao i degustacija vina); Odlazak u hotel. Slobodno vreme. Oko 19 h odlazak do Starog grada Trebinja ( grad je sagrađen na desnoj obali Trebišnjice, iznad najdubljeg mesta u rijeci, tzv. Ban-vira koji nosi naziv po legendi o banu koji se utopio u viru, pešačka tura sa vodičem). Slobodno vreme za individualnu proslavu Nove godine u nekom od restorana ili na trgu. Noćenje.

3. DAN - TREBINJE- MOSTAR- TREBINJE-01.01.2022.
Kasni doručak (švedski sto). Slobodno vreme u Trebinju ili odlazak na fakultativni izlet u Mostar (grad je poznat po čuvenom Starom mostu, koji je prvi kulturni spomenik u Bosni i Hercegovini koji je pod UNESCO-voj listi zaštićenih spomenika kulture sveta). U popodnevnim satima povratak u Trebinje. Slobodno vreme za individualnu reprizu Nove godine u nekom od restorana ili na trgu.Noćenje.

4. DAN – TREBINJE-02.01.2022.
Kasni doručak (švedski sto). Nakon doručka slobodno vreme u Trebinju do podneva za opustanje u Trebinju. Polazak za Srbiju. U povratku obilazimo Višegrad. Dolazak u Kraljevo na mesto polaska oko ponoci, zavisno od uslova na putu i zadržavanja na graničnim prelazima. Kraj putovanja.

- 30% prilikom rezervacije, ostatak 10 dana pre putovanja;
- 30% prilikom rezervacije, ostatak čekovima graĎana do 15.03.2022. (čekovi se deponuju u agenciji prilikom rezervacije- svi čekovi datumirani svakog 15-og u mesecu)
- Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS, na dan uplate.

TMŠ

Organizator putovanja je turistička agencija Tomash Tours, broj licence OTP 14/2021 kategorija licence A15. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Tomash Tours. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama