Trebinje

više destinacija, BiH

već od 55€

Opis destinacije

Momo Kapor je govorio: „Trebinje nije ni selo ni metropola. Ono je metafora, san! Ono je jedna svetla tačka u životu Hercegovaca, ono je mesto koje sanjaju da će se u njemu nastaniti onda kada budu ostarili. Trebinje je mediteran. Jer, dok u njemu sedite i gledate vrhove čempresa, osećate da je more iza brda. Tamo se živi kao na moru..." Sigurno je da postoje brojni razlozi zašto da posetite grad sunca, vina i platana koji odiše toplinom pravih domaćina. Nalazi se na samom jugu Bosne i Hercegovine, smešten ispod planine Leotar, na obodu Trebinjskog polja, a kroz grad protiče reka Trebišnjica.<br />

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Autobus
  • Cenovnik
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
TREBINJE  

TERMIN: 11.12/13.12.2021.

CENA ARANZMANA: 55 e 

ARANZMAN OBUHVATA:
- prevoz turistickim autobusom 
- smestaj u hotelu na bazi 1 nocenja sa doruckom 
- sve obilaske po programu
- usluge predstavnika agencije
- organizacione troskove putovanja

ARANZMAN NE OBUHVATA:
- individualne troskove
- dobrovoljne priloge
- medjunarodno zdravstveno osiguranje – 285.00
- Fakultativni izleti 

Fakultativni izleti:
- Vrelo Bune - 10 e

Za ovo putovanje dovoljna je vazeca licna karta

VAZNE NAPOMENE: doplata za 1/1 sobu 40%, deca od  2 – 8 godina  imaju popust od 10 e po aranzmanu ( u pratnji dve punoplatezne osobe )  imaju sediste u autobusu a dele lezaj sa odraslom osobom.

Kalkulacija je radjena na bazi minimum 40 putnika po autobusu


1. DAN –Polazak iz Kragujevca u 00:30h, iz Cacka u 1:30h.  Nocna voznja. Putovanje preko Ovcar banje i Zlatibora sa usputnim pauzama radi odmora i regulisanja granicnih formalnosti. Nastavak putovanja preko Foce, Gorazda i Tjentista do Trebinja. Po dolasku u grad platana odlazak do uzvisenja Crkvina i poseta manastiru Hercegovacka Gracanica, koji je i poslednje prebivaliste pesnika Jovana Ducica. Slobodno vreme za obilazak manastira i fotografisanje na prelepom vidikovcu. Povratak u grad i pesacka tura – upoznavanje grada ( Stari grad, park, Platani... ). Slobodno vreme. U popodnevnim casovima nastavak putovanja do Mostara. Smestaj u hotel. Vecernji obilazak grada. Slobodno vreme.  Nocenje.

2. DAN –Dorucak. Sobodno vreme. Fakultativni izlet – Vrelo Bune. Nastavak putovanja do Sarajeva. Panoramsko razgledanje grada: Stari deo grada, ulica Telali, Pravoslavna crkva, Sinagoga, Katolicka crkva, pijaca Merkale,vecna vatra, Novo Sarajevo : Ulica Marsala Tita, Marijin dvor, zgrada Predsednistva, Holiday In... Nastavak razgledanja grada iz autobusa: mostovi na Miljacki, Inat kuca, Gradska Vijecnica.... Odlazak na Bas carsiju i kraca pesacka tura po starom , zanatskom delu grada. Slobodno vreme za individualno razgledanje grada, setnju ili rucak u nekoj od poznatih cevabdzinica. U kasnim  popodnevnim casovima , polazak za Srbiju. 

3. DAN Dolazak na mesto polaska izmedju 1 – 2 h posle ponoci ( zavisi od zadrzavanja na granici i objektivnih razloga na putu ) 
Placanje u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS, cekovima ili administrativnom zabrabom na 5 mesecnih rata. 

MAL

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama