Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Cena: 
1099 EUR po osobi

Cena sa popustom: 
890 EUR po osobi

Polazak: 
29. decembar 2021.

Trajanje: 
9 dana 

U cenu je UKLJUČENO:
- Avio karta sa svim taksama na relaciji Beograd-Valensija sa presedanjem,
- Avio karta sa svim taksama na relaciji Madrid-Beograd sa presedanjem,
- Prtljag težine 23kg za sve letove,
- 4 noćenja u hotelu B&B HOTEL VALENCIA AEROPUERTO ** ili sličnom u Valensiji u 1/2 sobama (francuski ležaj ili singl) sa sopstvenim kupatilom i WC i uključenim doručkom
- Prevoz vozom na relaciji Valensija-Madrid,
- 4 noćenja u hotelu ILUNION ALCALA NORTE **** ili sličnom u Madridu u 1/2 sobama (francuski ležaj ili singl) sa sopstvenim kupatilom i WC uključenim doručkom
- Transferi prema programu putovanja
- Troškovi organizacije i vođenja aranžmana
- Obilasci prema programu putovanja
- Usluge stručnog pratioca grupe tokom putovanja

U cenu NIJE UKLJUČENO:
- Fakultativni izleti
- Osiguranje od otkaza putovanja, međunarodno putno zdravstveno osiguranje sa doplatom za COVID-19
- Individualni troškovi putnika

FAKULTATIVNI IZLETI:
- Obilazak grada Rekena sa svim uključenim ulaznicama, degustacijom vina u pratnji lokalnog vodiča – 60 EUR
- Obilazak grada Toledo sa svim uključenim ulaznicama u pratnji lokalnog vodiča – 70 EUR
- Prijavljivanje za izlete se obavlja prilikom prijave za aranžman, dok se plaćanje izleta obavlja do roka za isplatu aranžmana.

VAŽNO:
- Ukoliko putujete sami, bićete spojeni sa nekim od drugih putnika u smeštaj bez ikakvih doplata!
DAN 1 - Sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla“ u Beogradu u unapred dogovoreno vreme. Let KL1906 u 12:30h za Amsterdam. Presedanje na let KL1501 za Valensiju. Po dolasku u Valensiju transfer privatnim prevozom do smeštaja. Noćenje.

DAN 2 - Doručak. Odlazak na fakultativni izlet u srednjovekovni grad Rekenu. Prelepi grad koji se nalazi na nekih 70km od Valensije predstavlja tipičan primer grada izgrađenog u špansko-arapskom stilu, čiji centar predstavlja srednjovekovni zamak. Uske pešačke ulice, prelepi trgovi, srednjovekovne crkve, osećaj prave španske atmosfere i mnošto lokalaca odlikuju ovo mesto. Po završetku obilaska ćemo svratiti do jedne od poznatih gradskih vinarija kako bi probali neke od poznatih lokalnih sorti, po kojima je ovaj deo Španije nadaleko poznat. Povratak u Valensiju u kasnim popodnevnim časovima. Noćenje.

DAN 3 - Doručak. Krećemo u pešački obilazak starog gradskog jezgra i obilazimo najpoznatije atrakcije: La Lonja de Seda - prelepu gotičku građevinu iz 15. veka, nekadašnji market svile. Zatim i gradsku katedralu iz 13. veka, koja je sagrađena na mestu nekadašnje džamije. Upoznaćemo se i sa crkvom Svetog Tome i Filipa iz 18. veka, Torres de Serranos - srednjovekovne kapije grada kao i gradskom pijacom na kojoj možete kupiti proizvode koji stižu iz cele Španije. Slobodno vreme u popodnevnim časovima. Uveče odlazimo na doček Nove godine na nekom od gradskih trgova ili lokalnih barova. Noćenje.  

DAN 4 - Doručak. Prvi dan Nove godine iskoristite da uživate u istraživanju ovog prelepog grada, njegovim trgovima i uličicama, poznatim jelima, mirisima i ukusima. U kasnim popodnevnim časovima moguć zajednički odlazak do La Ciutat de les Arts i les Ciences, popularnog grada umetnosti i nauke, jednog od najzanimljivijih lokaliteta Valenije koji se nalazi pored reke Turie, nedaleko od istorijskog gradskog jezgra. Prostor od 2 kilometra na koje se prostire ovo futuristčko zdanje, osmišljeno od strane arhitekata Santiaga Kalatrave i Feliksa Kandele, obiluje muzejima, izložbama, najvećim evropskim akvarijumom i predstavlja pravi doživljaj za ljubitelje umetnosti. Noćenje. 

DAN 5 - Doručak. Pakujemo se i napuštamo sobe. Slobodno vreme do polaska na brzi voz za Madrid. Nakon vožnje od nepuna dva sata, stižemo u prestonicu Španije. Nakon što stignemo, odlazimo da se smestimo u hotel, nakon čega krećemo u pešački obilazak Madrida. Plaza de Espana, kraljevska Palata, Katedrala Almudena, Plaza Mayor, Puerta del Sol, Sibeles trg, Gran Via. Slobodno vreme. Noćenje.

DAN 6 - Doručak. Nastavljamo obilazak glavnog grada Španije. Odlazimo metroom do Puerta de Alcala, jednog od najprepoznatljivjih spomenika Madrida, a zatim nastavljamo obilazak odlaskom do najlepšeg gradskog parka Retira, Kristalne palate i muzeja Prado. Slobodno vreme u popodnevnim časovima. Noćenje.

DAN 7 - Doručak. Fakultativni izlet do Toleda, gradića koji se nalazi na 70ak kilometara od Madrida, poznatog kao srce i duša Španije. Toledo je takođe poznat kao grad tri kulture – hrišćanske, jevrejske i islamske a ujedno je i grad jednog od najpoznatijih španskih slikara, El Greca, te ujedno i mesto nastanka njegovih najpoznatijih dela. Ovaj grad je ujedno i lavirint uskih uličica staroga grada, prepun suvenirnica i restorana, te verskih objekata. Povratak u Madrid u večernjim časovima. Noćenje.

DAN 8 - Doručak. Slobodno vreme za uživanje u glavnom gradu Španije. Isprobajte razne španske specijalitete, posetite neke od mnogobrojnih muzeja ili stadiona, uživajte u šopingu ili se samo prepustite atmosferi ovog sjajnog grada. Noćenje.

DAN 9 - Doručak. Pakujemo se i napuštamo sobe. Slobodno vreme do transfera na aerodrom. Let KL1704 za Amsterdam u 16:50h. Presedanje na let KL1899 za Beograd. Dolazak u Beograd.
Sve uplate se vrše u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

- Prilikom prijave plaća se avans u iznosu od 20% vrednosti putovanja.
- Ostatak novca do punog iznosa se isplaćuje do 30 dana pred početak putovanja.
- GOTOVINOM
- ČEKOVIMA - Avans 20 % a ostatak na šest mesečnih rata bez kamate od datuma prijave za aranžman. Čekovi se deponuju odmah prilikom prijave za aranžman.
- PLATNIM KARTICAMA: VISA, DINA, MASTER, MAESTRO

TRIP TOP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama