nullnull

Kontakt

034 360 718

malutas@mts.rs

Miloja Pavlovića 9, 34000 Kragujevac

Lisabon i Madeira

Portugal - LIsabon i Maeira

3.0

null

Hotel

null

Avion

null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null

Informacije

Portugal
LIsabon i Maeira

Ukupno noćenja

7

Ukupno dana

8
Cenovnik
Opis smeštaja
Program putovanja
Uslovi plaćanja
Portugal 
LISABON I MADEIRA 08.06.2024. 8 dana (7 noćenja) – avionom i autobusom  
Polazak: 08. jun 2024. / Povratak: 15. jun 2024. 


Cena aranžmana po osobi u evrima
(Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po zvaničnom Srednjem kursu Narodne banke Srbije, na dan uplate)
Smeštaj
Usluga
08.06.2024. – 15.06.2024.
1/2Doplata za 1/1
Hotel 3* - Lisabon
Hotel 4 * - Madeira
Noćenje sa
doručkom
1460€310€
Napomena: Jednokrevetne i dvokrevetne sobe sa pomoćnim ležajem za tri odrasle osobe su na upit.

Beograd-Lisabon-Beograd, lokalni let avio kompanije TAP Portugal na relaciji Lisabon-Funšal-Lisabon,  transferi autobusom aerodrom-hotel-aerodrom, smeštaj u hotelu sa 3* u standardnim dvokrevetnim  sobama u Lisabonu na bazi 2 noćenja sa doručkom (samoposluživanje) i u hotelu sa 4* u Funšalu na bazi 5  noćenja sa doručkom (samoposluživanje), panoramsko razgledanje Lisabona i poludnevno razgledanje  Funšala, celodnevni izlet za Sintru, Kabo da Roka, Kaškaiši i Eštroil, usluge vodiča na srpskom jeziku koji ide  sa grupom iz Beograda, troškovi organizacije putovanja, avio-takse u trenutku pravljenja putovanja od 128  evra. Konačan iznos avio-taksi podložan je promeni i utvrđuje se prilikom izdavanja avionske karte,  najkasnije 48 sati pre započinjanja putovanja. 

U cenu putovanja nije uračunato: fakultativni izleti prema programu (prijavljivanje u agenciji prilikom uplate  aranžmana, plaćanje na destinaciji), gradska boravišna taksa koja se plaća na recepciji hotela u iznosu od  oko 2 evra po osobi po noći, međunarodno putno zdravstveno osiguranje, individualni troškovi putnika. 

FAKULTATIVNI IZLETI: Minimum za realizaciju izleta je 15 osoba. U slučaju manjeg broja prijavljenih putnika,  izlet je moguće realizovati po korigovanoj ceni. Prijavljivanje za fakultativne izlete je prilikom prijavljivanja  za putovanje, a plaćanje se vrši na destinaciji, isključivo u evrima. Fakultativni izleti nisu pokriveni  garancijom putovanja organizatora, obzirom da su u organizaciji lokalnih partnera.